Snakes and Ladders Game

9.00 18.00

S’ka stok

SKU: 534240 Kategori: , , , Etiketë:

Bëhuni gati për argëtim familjar me këtë lojë klasike Snakes & Ladders.

Hidhni zaret dhe shikoni se ku duhet të pozicionoheni: nëse është një shkallë, urime! Mund të ngjiteni më lart dhe të përpiqeni të arrini në vijën e finishit. Por nëse uleni mbi një gjarpër të rrëshqitshëm, rrëshqitni përsëri poshtë në tabelë.

Kë do të sfidoni në një lojë? Ftoni miqtë dhe familjen tuaj për një turne epik Snakes & Ladders dhe shikoni se kush arrin në fund i pari.

Specifications

Manufacturer

David Halsall

Manufacturer Number

1374325

Our Product Number

534240

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids