Snuggle Buddies 11″ Friendship Dinosaur – Dylan

15.00

Ka stok

Fto një mik dhe luani bashkeme Dylan, Dinozauri 30 cm nga Snuggle Buddies.

Dinozauri Dylan është një mik i ri kaq i lezetshëm, i përsosur për përkëdhelje dhe përqafim. Fëmijëve do t’ju pëlqejë pëlhura super e butë dhe shprehja miqësore e këtij dinosauri. Pavarësisht nëse imagjinojnë aventura parahistorike së bashku ose struken së bashku në kohën e gjumit, atyre do t’u pëlqejë të argëtohen me këtë lodër të butë dinosauri jeshil.

Nëse e doni Dylanin, ka shumë lodra të tjera të buta Snuggle Buddies! Zbuloni ne The Entertainer të gjitha kafshët e lezetshme për t’u argëtuar edhe më shumë.

I pershtatshem që nga lindja

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

315-10180-I

Our Product Number

548603

Age

0 – 3, 3 – 5, 5 – 8