Snuggle Buddies 23cm Soft Baby Elephant – Elliot

15.00

Ka stok

Është koha për një përqafim komod me lodrën e butë Baby Elephant Elliot 26 cm nga Snuggle Buddies.

Përqafoni pelushin më të butë ndonjëherë! Kjo lodër super e lezetshme Baby Elephant është e përkryer për kohën e gjumit. Përqafoni fort dhe ndjeni se sa i lezetshëm është leshi i tij gri dhe i bardhë! Elliot ka një fytyrë të adhurueshme, miqësore, veshë të parregullt dhe një trung të madh.

Nëse e doni Elliot, do të kënaqeni duke zbuluar pjesën tjetër të gamës Snuggle Buddies. Ka shumë kafshë më të lezetshme në koleksion, duke përfshirë qengjat, qentë, macet dhe më shumë.

Karakteristikat e produktit:

Dimensionet e produktit: përafërsisht. 26 cm (H)

I përshtatshëm që nga lindja

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

315-10167-I

Our Product Number

544093

Age

0 – 3, 3 – 5, 5 – 8