Snuggle Buddies 27cm Soft Baby Lamb – Lottie

15.00

S’ka stok

Përqafoni në kohën e gjumit Lottie lodrën e butë qengjin 27 cm nga Snuggle Buddies.

Qengji Lottie pëlqen t’u dhurojë miqve të tij përqafime TË MËDHA! Qengji ka gëzof të bardhë, si dhe një fytyrë të ëmbël dhe miqësore. Pavarësisht nëse luani me Lottie-n në kohën e lojës ose i jepni asaj një përqafim kur është koha për të fjetur, ne e dimë se Lottie do të bëhet shoqja juaj e re më e mirë.

Nëse e doni Lottie, ka shumë të tjerë Snuggle Buddies në gamë! Shikoni të gjitha kafshët e lezetshme për t’u argëtuar edhe më shumë.

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

315-10166-I

Our Product Number

544092

Age

0 – 3, 3 – 5