Snuggle Buddies 30cm Endangered Animals Plush Toy – Penguin

15.00

Ka stok

Bëhuni gati për përkëdheljet më të këndshme nga Eva, lodra Penguin 30 cm nga Snuggle Buddies Enangered Animals.

Ky pinguin super i butë është shoku i përsosur i përqafimit. Eva ka krahë të ndezur, një sqep me majë dhe është bardh e zi me shumë njolla në bark. Fëmijëve do t’ju pëlqejë të imagjinojnë se po shkojnë në një aventurë në Ishujt Galapagos në Amerikën e Jugut me lodrën e tyre me gëzof. Le të pretendojmë se po notojmë përreth ose po kërkojmë ushqim.

Kjo lodër Penguin është mënyra e përsosur për të mësuar më shumë rreth mbretërisë së kafshëve duke zhvilluar një ndërgjegjësim për speciet e rrezikuara në planetin tonë.

Karakteristikat e produktit:

Dimensionet e produktit: përafërsisht. 30 cm (H)

I përshtatshëm që nga lindja

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Manufacturer Number

315-10190-I

Our Product Number

551953

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.