Speed Cube Challenge Puzzle

12.00

Ka stok

SKU: 546651 Kategori: ,

A mund ta mposhtni sfidën e Speed Cube?

Shijoni sfidën klasike të Speed Cube ndërsa rrotulloni dhe rrotulloni për të përshtatur të gjitha anët me ngjyra. Me anët e tij të shndritshme me ngjyra, kubi i shpejtësisë është argëtues dhe tërheqës.

Përdorni kronometrin e përfshirë me Speed Cube Challenge Puzzle për të matur kohën dhe për të rritur shpejtësinë e zgjidhjes së enigmave. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për të sfiduar miqtë dhe familjen në një konkurs Speed Cube dhe për të zbuluar kampionin Speed Cube.

E përshtatshme për moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

R65-3949

Our Product Number

546651

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids