Stickle Bricks Farm Set

25.00

Ka stok

Bëj një udhëtim në fshat me këtë set ferme Stikle Bricks.

Të vegjlit dhe fëmijët më të vegjël do t’ju pëlqejë të ndërtojnë me këtë set ferme të lehtë për t’u përdorur. Duke përdorur blloqet shumëngjyrëshe, ata mund të krijojnë një traktor të lezetshëm, një fushë plot me të mbjella dhe një derr. Blloqet lidhen së bashku në çdo drejtim, duke e bërë të thjeshtë për të vegjlit të eksplorojnë botën e ndërtimit.

Karakteristikat kryesore:

  • Set i parë ndërtimor perfekt për të vegjlit
  • Një shumëllojshmëri blloqesh me ngjyra dhe forma të ndryshme
  • Inkurajoni kreativitetin
  • Përfshihen 19 blloqe të thjeshta për t’u montuar
  • Dimensionet e produktit 14cm x 14cm x 16cm
  • E përshtatshme për moshat 18+ muaj

Specifications

Manufacturer

Flair

Manufacturer Number

TCK05000

Our Product Number

551335

Age

0 – 3, 3 – 5