Stokke® tripp trapp® seat belts

34.90 49.00

SKU: 300100501 Kategori: Etiketë:

Rripat e sigurimit Stokke® janë krijuar për të lejuar fëmijën të lëvizë lirshëm kur ulet në karrige. Për t’u përdorur së bashku me grupin e fëmijëve Tripp Trapp® në karrigen Tripp Trapp® për të garantuar siguri maksimale.

Specifications

Manufacturer

STOKKE

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

7040351005012

Our Product Number

300100501

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.