Storm Blaster Typhoon Twister – Blue

14.99

Ka stok

SKU: 538093 Kategori: ,

Bëhuni gati për të gjuajtur në shënjestër dhe për të gjuajtur me ujë kundër kundërshtarëve tuaj, me këtë Storm Blasters Typhoon Twister.

Mbushni me ujë, pomponi presionin dhe gjuani!

Kjo armë shumëngjyrëshe uji është e lehtë për t’u kapur, dhe mjaft e lehtë për të vrapuar me të. E shkëlqyeshme për argëtim veror – dilni jashtë dhe luani me këtë lodër të mrekullueshme “Storm Blasters Hurricane”.

Për argëtim edhe më shumë me miqtë, merrni disa armë uji dhe luftoni kundër tyre.

Karakteristikat e produktit:

Rezervuari 1 litër dhe gjuan deri në 7 metra

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

322-10107-CS

Our Product Number

538093

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids