Stretch Star Wars – Boba Fett Figure

22.00

SKU: 563591 Kategori: , ,

Star Wars Boba Fett është këtu në formë Stretch.

Shtrijeni, tërhiqeni, lidheni në nyje. Kur e lironi, ai kthehet ngadalë në madhësinë dhe formën e tij normale! Argëtim mahnitë dhe super elastik me këtë Stretch Star Wars Boba Fett plotësisht të shtrirë.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x figurë Stretch Star Wars Boba Fett
  • Përmban veshjen e Boba Fett
  • Shtrijeni, tërhiqeni dhe lidheni me nyje
  • Kur e lironi, kthehet ngadalë në madhësinë dhe formën e tij normale
  • Përmasat e përafërta: 16 x 10 x 3 cm
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjec

Specifications

Manufacturer

CHARACTER OPTIONS LTD

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

7693

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.