Super Mario 6cm Chain Chomp Figure

9.00

Ka stok

SKU: 558429 Kategori: , ,

Figura prej dy inç e gjysmë e Chain Chomp sigurisht që do të jetë një hit nga fëmijët dhe adhuruesit e Nintendo. Kjo figurë autentike është një personazh klasik i lojërave video. Ju mund të rikrijoni veprimin nga lojërat me këtë figurë jashtëzakonisht të detajuar dhe të filloni koleksionin tuaj sot.

Karakteristikat e produktit:

  • Figura autentike dy inç e gjysmë nga videolojërat Super Mario™
  • Personazhi klasik i lojërave video
  • Figurat Toadette, Raccoon Mario, Cat Toad dhe Goomba prej dy inç e gjysmë (secila shitet veçmas)
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Jakks

Manufacturer Number

40552i

Our Product Number

558429

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11