Super Mario 6cm Toadette Figure

9.00

Vetëm 2 stok

SKU: 558430 Kategori: , ,

Figura prej dy inç e gjysmë Toadette me siguri do të jetë një hit me fëmijët dhe adhuruesit e Nintendo. Kjo figurë autentike dhe e përshtatshme ka tre pika artikulimi. Ju mund të rikrijoni veprimin nga lojërat me këtë figurë jashtëzakonisht të detajuar dhe të filloni koleksionin tuaj sot

Karakteristikat e produktit:

  • Figura autentike dy inç e gjysmë nga videolojërat Super Mario™
  • Toadette ka tre pika artikulimi
  • Artikulimi i paraqitur në kokë dhe krahë
  • Raccoon Mario, Chain Chomp, Cat Toad dhe Goomba me dy inç e gjysmë të disponueshme gjithashtu (secila shitet veçmas)
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Jakks

Manufacturer Number

41147i

Our Product Number

558430

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11