Super Mario – Cat Toad 6cm Articulated Figure

9.00

S’ka stok

SKU: 558427 Kategori: , ,

Figura e Cat Toad prej dy inç e gjysmë me siguri do të jetë një hit me fëmijët dhe adhuruesit e Nintendo.

Kjo figurë autentike dhe e përshtatshme ka tre pika artikulimi. Ju mund të rikrijoni veprimin nga lojërat me këtë figurë jashtëzakonisht të detajuar dhe të filloni koleksionin tuaj sot

Karakteristikat e produktit:

  • Figura autentike dy inç e gjysmë nga video lojërat Super Mario
  • Cat Toad ka tre pika artikulimi
  • Artikulimi i paraqitur në kokë dhe krahë
  • Figurat prej dy inç e gjysmë të Toadette, Chain Chomp, Raccoon Mario dhe Goomba janë gjithashtu të disponueshme (secila shitet veçmas)
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Jakks

Manufacturer Number

91428-4L

Our Product Number

558427

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11