Super Mario – Cloud Playset and Mario Figure

29.99

Ka stok

SKU: 553634 Kategori: ,

Fëmijët mund të rikrijojnë skenat nga video-lojërat Super Mario me këtë set loje në re Super Mario.

Krijoni aventurat tuaja me figurën e Marios 6 cm dhe lundroni atë përmes pengesave lëvizëse – a do të jetë në gjendje Mario të mposht platformat lëkundëse dhe të përfundojë me sukses kërcimin në re? Ndryshoni skenën duke lëvizur rreth pjesëve të mjedisit të këmbyeshëm.

Karakteristikat e produktit

  • Përfshin 3 pjesë mjedisore – platformë lëkundëse, platformë në tkurrje/rritje dhe platformë reje – dhe figurë Mario
  • Pengesat janë të këmbyeshme
  • Kombinoje me sete të tjera luajtjeje (shiten veçmas) për të krijuar nivelin tuaj Super Mario
  • E pershtatshme per moshen 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Jakks

Manufacturer Number

402004

Our Product Number

553634

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5