Super Mario Rally Tennis Game

49.99

SKU: 562801 Kategori: , ,

Një lojë argëtuese dhe emocionuese në tavolinë, e frymëzuar nga bota e Super Mario.

Nga Epoch Games, Super Mario Rally Tenis Game për dy lojtarë, vjen me figura të koleksionueshme Mario dhe Luigi. Rrëshqitni majtas dhe djathtas për të marrë topin dhe shtypni butonin në kohën e duhur për t’u rikthyer!

Loja është e përputhshme me seritë e tjera të lojërave të tavolinës të Epoch Games Super Mario (shiten veçmas).

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 lojë tenisi Super Mario Rally
  • Përmban figura të koleksionueshme Mario dhe Luigi
  • Rrëshqitni majtas dhe djathtas për të marrë topin dhe shtypni butonin në kohën e duhur për t’u kthyer prapa
  • Për 2 lojtarë
  • Përmasat e përafërta: 14 x 46 x 29 cm
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

7434

Our Product Number

553282

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.