Super Mario – Yellow Shy Guy 6cm Figure

9.00

Vetëm 1 stok

SKU: 558437 Kategori: , ,

Zgjeroni botën tuaj të Super Mario me këtë figurë Super Mario – Yellow Shy Guy 6cm.

Kjo figurë autentike sigurisht që do t’i kënaqë fëmijët dhe koleksionistët me disa nga figurat më ikonike të Nintendo. Koleksiononi të gjitha!

Karakteristikat e produktit:

  • Ka 3 pika artikulimi
  • Rikrijoni veprimet nga lojërat me këto figura të detajuara mirë
  • Koleksiononi të gjitha! Gjithashtu në dispozicion janë Baby Mario, Bullet Bill, Peach dhe Mario (shiten veçmas)
  • Rekomandohet për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Jakks

Manufacturer Number

415804

Our Product Number

415804

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11