Team Power 16cm Construction Trucks – 5 Pack

12.00

S’ka stok

SKU: 544720 Kategori:

Ndërtuesve të vegjël do t’ju pëlqejë të luajnë me këta kamionë ndërtimi Team Power 16 cm.

E dizenjuar nga Team Power, kjo pako kamionësh ndërtimi me 5 pjesë, e cila përmban një ngarkues përpara, buldozer, kamion, ngarkues me rrëshqitje dhe ngarkues me shat, ofron një mënyrë ideale për fëmijët që të përfshihen në shumë argëtime imagjinative gjatë lojës.

Gjatë orëve të lojës, fëmijët tuaj mund të pretendojnë se punojnë në punë të mëdha ndërtimi ndërsa rrotullojnë këto lodra të verdha me rrota të lira nëpër shtëpi.

Specifications

Manufacturer

Taiwan Powco

Manufacturer Number

116253

Our Product Number

544720

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11