Tech Deck Big Wall Vert Wall X-Connect Park Creator Ramp Set

16.00

SKU: 562107 Kategori: ,

Tech Deck Big Vert Wall X-Connect Park Creator përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar një park të mrekullueshëm të personalizuar për të përsosur aftësitë tuaja në skateboard. Vendosni kombinime të ndryshme me dy rampa, kuti, një hekurudhë dhe përballje për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë tuaja. Vendosni pjesët dhe rregulloni vendin në çdo mënyrë që ju pëlqen.

Patinazhoni parkun me tabelën ekskluzive të “Danny Way” me firmën “Plan B Skateboards” dhe shtojeni në koleksionin tuaj mini skateboard. Kombinoje parkun me rampa të tjera të pajtueshme me X-Connect, të tilla si setet e rampave Flip N’ Grind, Bowl Builder, Neon Mega Park ose Nyjah Skatepark (shiten veçmas) për të ndërtuar parkun më të mirë të tabelave të gishtave.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 pllakë gishtash Tech Deck, 4 rampa me rrotullim, 2 kuti, 1 shina, 2 kapëse, 3 panele, 1 panel Tech Deck, 8 lidhës X, 4 lidhës të mëdhenj X, 8 kunja këmbësh dhe 1 fletë udhëzimi
  • Dizajnoni dhe ndërtoni mini parkun tuaj me skateboard duke vendosur kombinime të ndryshme me dy rampa, kuti, dhe një hekurudhë për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë tuaja
  • Çdo set përfshin një tabelë ekskluzive të Danny Way me nënshkrimin Plan B Skateboards
  • Përmasat e përafërta: 23 cm x 8 cm x 20 cm
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

6064810

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.