Tech Deck Flip N’ Grind X-Connect Creator Ramp Set

16.00

SKU: 562108 Kategori: ,

Tech Deck Flip N’ Grind X-Connect Park Creator Ramp Set përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar një park të mrekullueshëm të personalizuar për të përsosur aftësitë tuaja në skateboard. Vendosni kombinime të ndryshme me shkallët, rampat dhe madhësitë e ndryshme të shinave për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë tuaja. Vendosni pjesët dhe rregulloni vendin në çdo mënyrë që ju pëlqen.

Kombinoje parkun me rampa të tjera të pajtueshme me X-Connect, si p.sh. Big Vert Wall, Bowl Builder, Neon Mega Park ose Nyjah Skatepark sete rampash (shiten veçmas) për të ndërtuar parkun më të mirë të Tech Deck.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 pllakë gishtash Tech Deck, 1 shkallë, 1 rampë, 1 rampë me rrotullim, 4 mbështetëse të vogla, 1 panel katror Tech Deck, 1 hekurudhë me shkallë të shkurtër, 1 hekurudhë me rampë të shkurtër, 1 hekurudhë të mesme të shkurtër, 4 skele, 16 lidhës X, 8 kunja këmbësh dhe 1 fletë udhëzimi
  • Dizajnoni dhe ndërtoni mini parkun tuaj me skateboard duke vendosur kombinime të ndryshme me shkallët, rampat dhe shinat për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë tuaja
  • Çdo grup përfshin një tabelë ekskluzive Santa Cruz
  • Përmasat e përafërta: 23 cm x 8 cm x 20 cm
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

6064809

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.