Tomy Toomies – Stacker Decker Bus

15.00

S’ka stok

SKU: 552920 Kategori: , ,

Fëmijët mund të shijojnë argëtimin e përshtatjes dhe grumbullimit me këtë autobus shumëngjyrësh Stacker Decker nga Tomy Toomies.

Bip bip! Ky autobus Stacker Decker premton shumë argëtim. Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta shndërrojnë atë në një autobus shumë të gjatë me dy kate, më pas të shtojnë vezët e tyre të preferuara Hide & Squeak për një udhëtim emocionues. Një shofer autobusi është i përfshirë në set.

Karakteristikat e produktit:

Rritet në dykatëshe, trekatëshe, apo edhe katër kate shumëngjyrëshe

Figura miqësore Con-Duck-Tor e përfshirë

E përputhshme me vezët e tjera në gamën Hide & Squeak

Përmasa perfekte për duar të vogla

E përshtatshme për moshat 1 – 5 vjeç

Specifications

Our Product Number

552920

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.