Transformers Generations: War for Cybertron – Paleotrex

29.99

Vetëm 1 stok

SKU: 552150 Kategori: , , ,

Është koha për një aventurë plot aksion me këtë Paleotrex nga linja Transformers Generations: War for Cybertron.

E mbushur me energji, kjo figurë e mrekullueshme Paleotrex është një domosdoshmëri për fansat e Transformers. Ai shndërrohet në një fosil të mahnitshëm të artikuluar në 32 hapa dhe ndahet për t’u lidhur me figura të tjera në të njejtën linje (figurat shitet veçmas).

Brenda setit, fëmijët do të gjejnë:

  • 1x figurë Paleotrex
  • 1x kartë Golden Disk
  • Udhëzimet.

Për moshat 8+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

F0672

Our Product Number

552150

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids