Transformers: Rise of the Beasts – Beast Alliance Optimus Primal & Skullcruncher Figures

39.99

SKU: 564091 Kategori: , ,

Forca të blinduara për betejë me Beast Alliance Beast Combiners Optimus Primal & Skullcruncher.

Seti Beast Combiner 2 vjen me 2 figura të Beast Alliance – Battle Changer Optimus Primal 13 cm dhe Beast Armor Skullcruncher 18 cm. Adhuruesit e Transformers mund ta shndërrojnë lodrën Beast Armor në modalitetin e armaturës për të armatosur figurën e Battle Changer në disa hapa.

Figura Optimus Primal konvertohet nga modaliteti robot në gorilla në 7 hapa. Figura Skullcruncher konvertohet nga krokodili në modalitetin e armaturës dhe i bashkëngjitet figurës Optimus Primal në 6 hapa.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x Beast Alliance Beast Combiners 2 Pake – Optimus Primal & Skullcruncher Figures
  • Shndërroni figurën e Skullcruncher në modalitetin e armaturës për të armatosur figurën Optimus Primal
  • Optimus primal shndërrohet nga robot në gorilë në 7 hapa
  • Skullcruncher konvertohet nga modaliteti i krokodilit në modalitetin e armaturës në 6 hapa
  • Frymëzuar nga filmi Transformers: Rise of the Beasts
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

HASBRO EUROPE TRADING BV

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

F4619

Our Product Number

553088

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.