Transformers Toys Studio Series 81 Deluxe Transformers: Bumblebee Wheeljack Action Figure

39.99

Ka stok

SKU: 558070 Kategori: ,

Studio Series i kanë lejuar gjithmonë fansat të kalojnë ekranin e madh dhe të ndërtojnë koleksionin përfundimtar të Transformers të frymëzuar nga skenat ikonë të filmave nga universi i filmit Transformers. Tani, linja e Studio Series po zgjerohet për të përfshirë momentet dhe personazhet epike nga filmi klasik i vitit 1986 The Transformers: The Movie, duke u sjellë fansave një seri krejtësisht të re figurash të frymëzuara nga ekrani për ti koleksionuar! (Secili shitet veçmas. Në varësi të disponueshmërisë.)

Në skenën Cybertron Falls nga Transformers: Bumblebee, Wheeljack dhe Autobots janë të mbingarkuar nga sulmi Decepticon dhe duhet t’i shpëtojnë Cybertron nëse shpresojnë të mbijetojnë.

Karakteristikat e produktit:

Figura Wheeljack e frymëzuar nga Bumblebee konvertohet nga roboti në modalitetin Cybertronian të automjetit në 31 hapa.

Paraqitni figurën me aksesorin e përfshirë blaster dhe imagjinoni të rikrijoni këtë moment klasik filmi!

Specifications

Manufacturer

HASBRO EUROPE TRADING BV

Manufacturer Number

F3167

Our Product Number

558070

Safety Information

Not suitable for children under 36 months