Treasure X Dino Gold: Pterodactyl Dino Dissection Figure

20.00

SKU: 557437 Kategori: ,

Bëni një aventurë me fluturim të lartë me Treasure X Dino Gold Pterodactyl Dino Dissection! Një Pterodactyl me madhësi të madhe është kapur në një kafaz, por brenda këtij Dino është një Gjuetar Thesari Ekskluziv!

Ka 16 nivele të aventurës ndërsa shpëtoni gjahtarin dhe e ktheni bishën në një Dino fluturues për t’u ngjitur në qiell! Së pari, hiqni Pterodactyl nga kafazi dhe hapni krahët e tij. Zbërtheni Pterodaktilin duke përdorur mjetin tuaj për të hequr dhe hapur qesen e zorrëve për të parë se çfarë (…ose kë) ka ngrënë!

Mblidhni gjuetarin tuaj të thesarit, gjeni 2 çelësat dhe hapni arkën e thesarit për të zbuluar thesarin tuaj. A do ta gjeni thesarin e vërtetë të zhytur në ar? Tani përdorni forca të blinduara dhe pajisje për të ndërtuar një Dino epik për Gjuetarin tuaj të Thesarit! Merrni atë në qiell dhe ulërini në betejë. Sulmoni armiqtë tuaj dhe gjuani raketa nga krahët e Pterodactyl tuaj. Tani hipni në qiell me Pterodactyl Dino-n tuaj epik.

Karakteristikat e produktit:

  • Bëni një aventurë me fluturim të lartë me Treasure X Dino Gold Pterodactyl Dino Dissection!
  • Zbërtheni Pterodactyl për të shpëtuar gjuetarin e thesarit.
  • Gjeni 2 çelësat dhe hapni arkën e thesarit për të zbuluar thesarin tuaj.
  • A do të gjeni një thesar të vërtetë të zhytur në ar?
  • Përdorni forca të blinduara dhe pajisje për të ndërtuar një Battle Dino dhe për të ngritur në qiell!
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjec

Specifications

Manufacturer

MOOSE TOYS LTD

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

41678

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.