Treasure X Dino Hunter Mystery Egg (Styles Vary)

15.00

Ka stok

SKU: 553529 Kategori: , , ,

Treasure X Dino Gold është rikthyer me gjuetarët e mrekullueshëm të Dino për të gërmuar dhe më shumë thesare të reja për të gjetur nëpër 10 nivele aventure.

Eksperienca klasike e gërmimit të Treasure X ka një përbërje të re blloku guri për t’u gërmuar dhe copëtuar! Ndërtoni mjetin tuaj të veçantë të gërmimit që tani vjen me një furçë dhe gërmoni dhe shpëtoni Dino të reja dhe një koleksion krejtësisht të ndryshëm thesaresh! #

Këtë herë thesaret janë mbështjellë brenda një fosili. Përdorni të gjitha pjesët e mjetit tuaj për të hapur fosilin për të zbuluar thesarin tuaj brenda një ene qelibar.

Përdorni çelësin e artë X për të hapur!

Kërkoni për shtatë thesare të ndryshme në formën e insekteve misterioze parahistorike! A do të keni fatin të zbuloni thesarin e vërtetë të zhytur në ar?

Ka 12 gjuetarë të rinj Dino për të gjetur dhe mbledhur, shumë prej tyre me përfundime të reja dhe të ndryshme.

Çdo figurë aksioni ka një prekje të bling.

Fëmijët do ta pëlqejnë këtë lodër aventureske parahistorike, ndërsa kërkojnë dhe gërmojnë për një thesar të vërtetë të zhytur në ar!

Karakteristikat kryesore:

  • 12 Dino për të gjetur dhe mbledhur
  • Thesaret janë të mbështjellë brenda një fosili
  • Përdorni mjetin tuaj për të thyer për të zbuluar thesarin tuaj brenda
  • Përmasat e përafërta: 16 cm 9 cm x 6 cm
  • E përshtatshme për moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Character Options

Manufacturer Number

41646

Our Product Number

553529

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11