Twister Game

29.99

Ka stok

SKU: 483610 Kategori: ,

Shto argëtim në çdo festë apo natë familjare me Twister, lojën që të lidh në nyje.

Lëvizeni rrotulluesin një rrotullim dhe ndiqni udhëzimet e tij për të lëvizur duart dhe këmbët nëpër tapet nga një rreth në tjetrin. Kushdo që humbet ekuilibrin dhe rrëzohet është jashtë.

Kjo lojë klasike tani përmban dy mënyra të reja për tu argëtuar. “Air” dhe “Spinner’s Choice” janë shtuar për t’ju bërë edhe më të ngatërruar. Nëse rrotulluesi ulet në ajër, lojtari duhet të vendosë dorën ose këmbën lart. Nëse ulet në Spinners Choice, personi që rrotulloi numrin mund të bëjë një lëvizje për një lojtar tjetër.

Lojtarët do të shtrembërohen në të gjitha llojet e pozicioneve të çmendura, në tapetin 180 x 135 cm, kështu që sigurohuni që të jeni i gatshëm të jeni i fundit në këmbë.

Çfarë ka në kuti?

Shtresen Twister

Spinner

Udhëzimet

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

98831

Our Product Number

483610

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids