Ty Squishy Beanies – Spider-Man 35cm Soft Toy

25.00

Sillni në shtëpi një shoqërues të ri përkëdhelës me Ty Squishy Beanies 35cm – Lodrën e butë Spider-Man.

Ky Squishy Beanie është një Spider-Man i përqafueshëm, me dizajn dhe ngjyra të karakterit të veçantë. Ty Squishy Beanies janë bërë me një material super të butë në pjesën e jashtme dhe një strukturë të brendshme unike me teksturë marshmallow që është e shkëlqyer për t’u shtypur ose përdorur si një jastëk miqësor.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: Spider-Man Ty Squishy Beanie
  • Squishy është 35 cm
  • Pjesë e gamës Ty Squishy Beanie
  • Mblidhni të gjitha lodrat e buta Ty Squishy Beanie (shiten veçmas)
  • I përshtatshëm që nga lindja

Specifications

Manufacturer

TY UK LTD

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

39352

Age

0 – 3, 3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.