Tye Dye Kit

5.00

S’ka stok

SKU: 550396 Kategori: ,

Dilni nga turma dhe merrni ngjyrat tuaja kreative të rrjedhin me këtë set. Përfshin 3 shishe 20 shirita gome dhe udhëzime për të udhëhequr artistin tuaj të brendshëm drejt modeleve të tij përrallore dhe shijeve unike.

Karakteristikat e produktit:

Rekomandohet përkujdesi i prindërve

Ndihmoni aftësinë artistike dhe imagjinatën

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

R65-4404

Our Product Number

550396

Safety Information

Not suitable for children under 36 months