Victorinox Tool Set

5.99 9.00

Vetëm 1 stok

SKU: 552367 Kategori: , , Etiketë:

Fëmijët do të kenë shumë kënaqësi duke luajtur role me këtë set mjetesh Victorinox nga Klein.

Dhurata perfekte për udhëtimet në kamping dhe adhuruesit e DIY-ve, ky grup mjetesh Victorinox premton shumë argëtim. Fëmijëve do t’ju pëlqejë dizajni real, si dhe të gjitha mjetet dhe pajisjet e mahnitshme. Çdo mjet paloset përsëri në pajisje, ashtu si një grup i vërtetë veglash Victorinox.

Karakteristikat e produktit:

Seti përfshin: 1x Set Veglash Victorinox

Detaje dhe dizajn realist

Shumë veçori si sharrë, lugë, pirun dhe më shumë

Specifications

Manufacturer

Theo Klein

Manufacturer Number

2805

Our Product Number

552367

Safety Information

Not suitable for children under 36 months