VTech Baby On-the-Go Soft Zebra

39.99

Po kërkoni lodrën perfekte për të marrë me vete për vogëlushin tuaj? Mos kërkoni më larg se Zebra Vtech Baby On-the-Go.

Tundeni për të dëgjuar tinguj dhe melodi. Përqafoni për të zbuluar shumë tekstura të ndryshme dhe ngjyra të ndezura. Shtypni tre butonat e butë për të zbuluar ngjyrat, numrat dhe për të kënduar këngë. Gjethja e rrudhosur, pasqyra e vetë-zbulimit dhe drita e ndezur do ta inkurajojnë fëmijën të ndërveprojë! Ngjitet në karrige dhe ulëse për veturë për argëtim gjatë udhëtimeve. Inkurajon ndërgjegjësimin ndijor, aftësitë e shkëlqyera motorike dhe marrëdhëniet shkak-pasojë, të gjitha ndërkohë që argëtoheni gjatë lojës!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 x VTech Baby On-the-Go Zebra me fletë të zbehta dhe pasqyrë të vetë-zbulimit, një unazë bashkëngjitjeje, 3 këngë dhe 15 melodi
  • Vjen me tre butona të lehtë që prezantojnë ngjyrat, numrat dhe këngët
  • Përmban një shumëllojshmëri tekstesh për të përmirësuar stimulimin e prekshëm dhe një unazë lidhëse për t’u lidhur në një krevat fëmijësh, ulëse për veturë ose karrige.
  • Kërkesat për baterinë: 2 x AAA (të përfshira)
  • E pershtatshme per moshat 3 – 24 muaj

Specifications

Manufacturer

VTECH ELECTRONICS PLC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

550803

Our Product Number

555148

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.