VTech Baby Peek-a-Boo Surprise

39.99

SKU: 562814 Kategori: , ,

Lëvizni, qeshni dhe rrotulloni e rrotulloni e rrotulloni sloth dhe foshnjën e saj me këtë lodër VTech Peek-a-Boo.

Shtypni butonin sipër për të dëgjuar fraza argëtuese, këngë dhe melodi të këndshme. Rrokullisni “Peek-a-Boo Surprise” për të aktivizuar sensorin e lëvizjes dhe për të dëgjuar tinguj dhe fraza të ndryshme. Kjo lodër e butë, e lëmuar është e lehtë për t’u kapur dhe mbajtur – me teksturat e saj të lëmuara, me kreshta dhe me gunga dhe ngjyrat e ndezura, fëmija juaj do të rrisë stimulimin e prekjes.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 x Beek-a-Boo Surprise me Mummy dhe Baby Sloth
  • Përmban një shumëllojshmëri të pëlhurave dhe teksturave për të rritur stimulimin e prekjes dhe ngjyra të ndritshme të kundërta për stimulimin vizual
  • Butoni i ndezjes prezanton fraza argëtuese, këngë të këndshme dhe melodi
  • Përmasat e përafërta: 16 cm x 16 cm x 16 cm
  • Kërkesat për baterinë: 2 x AAA (të përfshira)
  • E pershtatshme per moshat 6 – 36 muaj

Specifications

Manufacturer

VTECH ELECTRONICS PLC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

540703

Our Product Number

550644

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.