VTech Baby Rock and Ride Unicorn Rocker and Ride-on

89.99

Vetëm 2 stok

SKU: 538849 Kategori: ,

Është koha për një aventurë magjike me VTech Baby Rock and Ride Unicorn Rocker dhe Ride-on.

Ngjituni në shalë të rehatshme dhe shtypni butonat e trashë dhe të ndezur për të prezantuar Rock and Ride Unicorn. Ka efekte zbavitëse dhe fraza që ndihmojnë nxënësit e vegjël me ngjyrat. Sensorët e lëvizjes në Rock and Ride Unicorn nxisin melodi argëtuese dhe 3 këngë tërheqëse të këndimit që inkurajojnë të mësuarit dhe lojën me imagjinatë. Briri magjik, i ndezur i Unicorn plotëson përvojën e mrekullueshme Rock and Ride.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: VTech Baby Rock dhe Ride Unicorn
  • Mbi 50 këngë, melodi, tinguj dhe fraza
  • Mëson lojën imituese, ngjyrat, balancimin dhe kalërimin
  • Kërkesat për baterinë: 2 x AAA (të përfshira)
  • Përmasat e përafërta: 47cm x 56cm x 34.5cm
  • E pershtatshme per moshat 18 – 36 muaj

Specifications

Manufacturer

VTech Electronics PLC

Manufacturer Number

192303

Our Product Number

538849

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

0 – 3