VTech Baby Soothing Sounds Bear – Blue

34.99

SKU: 562806 Kategori: , ,

Ky ari i butë dhe përkëdhelës në lëvizje është i mrekullueshëm për t’u përqafuar. Ariu ka dy mënyra loje që përmban tinguj qetësues të natyrës, këngë dhe melodi. Barku i ndritshëm i ariut jep një shkëlqim të butë për të qetësuar të voglin tuaj për të fjetur.

Moduli elektronik mund të hiqet lehtësisht dhe të përdoret si dritë nate dhe ndriçimi mund të rregullohet për të siguruar ndriçimin e përsosur. Ekziston një rrip në modulin elektronik që ju lejon ta varni pranë shtratit të foshnjës ose mund të ngrihet në një njësi anësore.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x VTech Baby Soothing Sounds Bear blu, një modul elektronik dhe një udhëzues për fillimin
  • Përfshin 32 melodi qetësuese dhe 4 këngë qetësuese
  • Pëlhurë që lahet në makinë (kur është hequr moduli elektronik)
  • Përmasat e përafërta: 23 x 20 x 7 cm
  • Kërkesat për bateri: 2 x AAA (të përfshira)
  • I përshtatshëm që nga lindja

Specifications

Manufacturer

VTECH ELECTRONICS PLC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

539803

Our Product Number

552598

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.