VTech Baby Soothing Sounds Bear – Pink

34.99

SKU: 562807 Kategori: , ,

Ky ari i butë dhe përkëdhelës në lëvizje është i mrekullueshëm për t’u përqafuar. Ariu ka dy mënyra loje që përmban tinguj qetësues të natyrës, këngë dhe melodi. Barku i ndritshëm i ariut jep një shkëlqim të butë shumë që e qetëson të voglin tuaj për të fjetur.

Moduli elektronik mund të hiqet lehtësisht dhe të përdoret si dritë nate dhe ndriçimi mund të rregullohet për të siguruar ndriçimin e përsosur. Ekziston një rrip në modulin elektronik që ju lejon ta varni pranë shtratit të foshnjës ose mund të ngrihet në një njësi anësore.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x VTech Baby Soothing Sounds Bear në rozë, një modul elektronik dhe një udhëzues
  • Përfshin 32 melodi qetësuese dhe 4 këngë qetësuese
  • Pëlhurë që lahet në makinë (kur moduli elektronik është hequr)
  • Përmasat e përafërta: 23 x 20 x 7 cm
  • Kërkesat për bateri: 2 x AAA (të përfshira)
  • I pershtatshem që nga lindja

Specifications

Manufacturer

VTECH ELECTRONICS PLC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

539853

Our Product Number

555147

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.