VTech Play & Discover Inflatable Car

49.99

SKU: 558743 Kategori: , ,

Koha për argëtim me makinën inflatable Play & Discover nga VTech! Makinë e lezetshme me fryrje me shofer interaktiv dhe argëtim me top!

Makina përmban vrima ndarëse me forma dhe modele të lezetshme kafshësh që paraqesin numra, forma dhe ngjyra që lejojnë lojën brenda dhe jashtë! Njësia ndërvepruese e shoferit futet në pika gome në makinë ose mund të përdoret për lojëra edhe gjatë udhëtimeve. Përfshin 2 aksesorë që mund t’i bashkëngjiten shoferit ose makinës për lojë më argëtuese.

Shoferi përmban butonin e borisë, çelësin e ndezjes dhe përshpejtuesin. 5 butona ndriçues dhe 3 mënyra loje për të mësuar kafshët, format dhe numrat. Në modalitetin e eksplorimit, fëmijët mund të ‘ngasin’ në vende të ndryshme me miqtë e kafshëve! Përfshin 10 topa për lojë me top në pishinë dhe timoni bie poshtë për lojë basketbolli. Sensori i lëvizjes do të aktivizohet nëse fëmijët lëvizin brenda makinës kryesore për të shkaktuar tinguj argëtues.

Karakteristikat e produktit:

  • Makina përmban vrima ndarëse të formave dhe dizajn të lezetshëm të kafshëve me numra, forma dhe ngjyra që lejojnë lojën brenda dhe jashtë!
  • Përfshin 2 aksesorë që mund t’i bashkëngjiten shoferit ose makinës për lojëra argëtuese.
  • Shoferi përmban butonin e borisë, çelësin e ndezjes, përshpejtuesin dhe 5 butona ndriçues që mësojnë kafshët, format, vendet dhe numrat.
  • Përfshin 10 topa për lojë me top në pishinë dhe timoni bie poshtë për lojë me top.
  • Sensori i lëvizjes do të aktivizohet nëse fëmijët lëvizin brenda makinës kryesore për të shkaktuar tinguj argëtues.
  • Vjen me pompë për këmbë.
  • E pershtatshme per moshat 1+ vit

Specifications

Manufacturer

VTECH ELECTRONICS PLC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

555103

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.