Wahu Bash N Splash

24.00

Vetëm 2 stok

SKU: 554726 Kategori:

Bëhuni gati për argëtim veror me brendinkën kryesor australian të natyrës Wahu. Australianët me të vërtetë e dijnë se çka duhet bërë për të kaluar kohën më të mirë jashtë! Një mënyrë jashtëzakonisht argëtuese për t’i mbajtur fëmijët zgjuar dhe aktivë gjatë verës dhe për t’i freskuar ata në diell.

Bash N Splash lidhet me zorrën e ujit duke dhënë një rrjedhë të vazhdueshme uji nga fryrja që fëmijët mund ta rrahin dhe do të kthehet përsëri në pozicionin e tij drejt.

Karakteristikat e produktit:

  • E shkëlqyeshme për kërkuesit e veçantë të argëtimit ose çdo mik që dëshiron të bashkohet në aksion
  • Kërkohet zorrë për funksionin e ujit
  • E përshtatshme për moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

VIVID IMAGINATIONS

Manufacturer Number

919042.106

Our Product Number

554726

Safety Information

Not suitable for children under 36 months