Windy Knickers Game

29.99

Vetëm 1 stok

SKU: 548439 Kategori: , ,

Sillni pak humor në kohën e lojës me lojën Windy Knickers.

Fëmijëve do ta pëlqejnë këtë lojë të mbushur me aksion, plot surpriza dhe argëtim! Lojtarët duhet të ndihmojnë gjyshen të var rrobat e lara. Femijët mund të hedhin zarin për të parë nëse është një ditë me diell, më pas të varin të gjitha rrobat. Nëse bie shi, ata duhet të sjellin brenda rrobat e pasterta.

Por kini kujdes për motin me stuhi! Linja e tharjes do të rrotullohet dhe do t’i hedhë rrobat përreth. Kjo lojë përfshin shumë efekte zanore argëtuese për të gjallëruar kohën e lojës, si dhe udhëzime të plota për t’i ndihmuar të vegjlit tuaj të luajnë.

E përshtatshme për moshat 4+ vjeç

Specifications

Manufacturer

John Adams

Manufacturer Number

10822

Our Product Number

548439

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11