Woodlets 80 Piece Building Blocks

20.00

Vetëm 2 stok

SKU: 542852 Kategori: , ,

Shikoni imagjinatën e të vegjëlve tuaj të jetë e lirë me blloqet e ndërtimit Woodlets 80 pjesë.

Ideale për ndërtuesit e vegjël, ata mund të shijojnë lojëra plot argëtim duke bërë ndërtime me blloqe dhe duke sjellë në jetë krijimet e tyre të mahnitshme përmes lojës me role. Ky set përmban 80 pjese: cilindja prej druri të lehtë për t’u kapur, kube, drejtkëndëshe dhe më shumë, të gjitha me ngjyra të gjalla.

Jo vetëm që fëmijët do të argëtohen me orë të tëra, por blloqet e ndërtimit Woodlets janë perfekte për zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve, plus ato janë ideale për të stimuluar krijimtarinë e tyre pasi bëjnë konstruksione të lezetshme me pjesët.

Përmban 80 pjesë në forma dhe ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin: 80x blloqe dhe 1x enë me kapak për ruajtjen e blloqeve
  • Përfitimet zhvillimore: njohja e ngjyrave, formave dhe frymëzon imagjinatën
  • E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Block dimensions

approx. 5.9cm (H) x 2.9cm (W) x 2.9cm (D)

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Manufacturer Number

312-16114-B

Our Product Number

542852

Age

0 – 3, 3 – 5