Woodlets Alphabet Puzzle

5.00

S’ka stok

Ndihmojini të vegjlit tuaj të mësojnë të lexojnë me puzzle të alfabetit Woodlets.

Pjesët janë perfekte për duart e vogla, me fëmijët në gjendje t’i heqin copat e shkronjave prej druri nga tabela përpara se t’i fusin në vendin e duhur pasi të kenë mësuar shkronjën. Ata mund të mësojnë të gjithë alfabetin duke përdorur 26 pjesët e puzzle dhe mund t’i riorganizojnë ato sipas dëshirës, madje duke nxjerrë copa druri nga tabela dhe duke shkruar fjalët e reja që kanë mësuar në shkollë!

Puzzle Alfabeti Woodlets është perfekt për zhvillimin e të mësuarit të fëmijëve, plus është ideal për të stimuluar imagjinatën e tyre ndërsa luajnë me shkronjat me ngjyra të ndryshme.

E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin: 1x puzzle prej druri dhe 26x copa alfabeti
  • Përfitimet zhvillimore: shkathtësia dhe koordinimi
  • Dimensionet e produktit: përafërsisht. 22,5 cm (H) x 30,2 cm (P) x 0,7 cm (D)

Specifications

Manufacturer

Addo

Manufacturer Number

312-16117-B

Our Product Number

539541

Age

0 – 3, 3 – 5