Woodlets Slicing Playset Sandwich

12.00

Vetëm 2 stok

SKU: 539548 Kategori: , ,

Inkurajoni kuzhinierët e së ardhmes që të angazhohen në lojëra rolesh plot argëtim me setin Woodlets Playset Slicing Sandwich.

Dhurata ideale për të vegjlit që duan të blejnë dhe të gatuajnë, shikoni teksa fëmijët përgatisin vaktet duke përdorur sendet sanduiç të ofruar, të cilët kanë një kërcitje realiste kur priten në feta.

Jo vetëm që do të argëtohen me orë të tëra, por seti i ndihmon të vegjlit të zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, njohjen e ngjyrave dhe identifikimin e ushqimit, plus që frymëzon aftësi gatimi dhe sociale.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin: 1x dërrasë prerëse prej druri, 1x thikë loje prej druri dhe 7 copa ushqimi prej druri (baguette, burger, domate, vezë & 3 feta bukë)
  • Përfitimet zhvillimore: lojë me imagjinatë, koordinim dhe shkathtësi
  • Dimensionet e produktit: përafërsisht. 4 cm (H) x 20,7 cm (P) x 12,7 cm (D)
  • E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-16129-B

Our Product Number

539548

Age

0 – 3, 3 – 5