Woodlets Tell The Time Clock

16.00

Ka stok

SKU: 546883 Kategori: , ,

Mësoni gjithçka rreth numrave dhe kohës me Woodlets Tell The Time Clock.

Kjo lodër shumëngjyrëshe është shumë argëtuese! Të vegjlit mund të përdorin format e numrave për t’i futur në vrimat e duhura dhe më pas bëjnë çmos për të lexuar orën pasi të kenë zotëruar përputhjen.

Ndërsa kjo orë Tell The Time ofron shumë argëtim, është gjithashtu edukative! Të rriturit do të vlerësojnë se i ndihmon të vegjlit të mësojnë të tregojnë kohën, si dhe ndihmon në koordinimin e syve dhe dorës dhe aftësitë e tyre për zgjidhjen e problemeve.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin: 12 x blloqe me numra, 1 x faqe ore prej druri dhe mbajtëse 2-copëshe.
  • Përfitimet zhvillimore: aftësi të shkëlqyera motorike, njohje e ngjyrave dhe formave
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Product dimensions

approx. 48cm (H) x 38cm (W) x 25.8cm (D)

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-16139-B

Our Product Number

546883

Age

3 – 5, 5 – 8