Woodlets Touch & Feel Farm Puzzle

13.00

Ka stok

SKU: 551595 Kategori: , ,

Mësojini të vegjlit rreth botës së mahnitshme të dinosaurëve dhe shijoni lojën shqisore me misterin Woodlets Touch & Feel Chunky Farm.

E përkryer për duart e vogla, fëmijët mund t’i nxjerrin nga tabela pjesët e fermës prej druri dhe të eksplorojnë teksturat e ndryshme pas çdo fotografie për stimulim ndijor. Ne mund të bëjmë zhurma të ndryshme të kafshëve dhe të krijojmë histori argëtuese rreth fermës. Më pas mund ta vendosim çdo pjesë në vend për të zhvilluar koordinimin dorë-sy.

Puzzle Woodlets Touch & Feel Chunky Farm është perfekt për zhvillimin e të mësuarit dhe stimulimin e shqisave të fëmijëve, plus është ideal për të frymëzuar imagjinatën e tyre ndërsa luajnë me traktorin, delet dhe më shumë.

Karakteristikat e produktit:

Seti përfshin: 1x puzzle prej druri dhe 7x pjesë

Përfitimet zhvillimore: stimulon shqisat, shkathtësinë dhe koordinimin

Dimensionet e produktit: përafërsisht. 22,5 cm (H) x 30,2 cm (P) x 0,7 cm (D)

E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-16144-B

Our Product Number

551595

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.