5 Surprise Mega Gross Minis by ZURU (Styles Vary)

9.00

SKU: 563538 Kategori: , ,

Bëhuni gati për markat tuaja të preferuara të bëra të shpifura me këto 5 Surprise Mega Gross Mini nga Zuru.

Asortimenti 5 Surprise Mega Gross Minis Slime është i mbushur me 5 surpriza të vlefshme që do t’ju bëjnë të ndiheni të gjelbër. A do ta hiqni nga kutia pastën McCavities Poop ose Starbarf Coffee? Ju do të dëshironi të anashkaloni drekën nëse gjeni figurat mini të rralla toksike, mini me aroma ose myk.

Ka mbi 36 mini-parodi për t’u koleksionuar (shiten veçmas) me rrezikun tuaj dhe slime të lezetshme për t’u zbuluar në secilën kapsulë. Mos thoni që nuk ju paralajmëruam; kjo është shumë e shpifur!

Karakteristikat e produktit:

Përfshin: 3 x Mega Gross Mini, 1 x Qese mbeturinash, 1 x Qese Slime Barf, 1 x Sticker dhe 1 x Udhëzues për koleksionistët
A do t’i zbuloni Mini-t e rralla Toxic-Glow apo Mini-t e rralla me erë të keqe?
Mbi 36 Mini të shpifura për t’i koleksionuar me rrezikun tuaj (shiten veçmas)
E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

ZURU

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

77355GQ2

Our Product Number

563538

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.