Aquabeads Starter Set

18.00

SKU: 564054 Kategori: , ,

Frymëzoni kreativitetin me këtë set të Aquabeads.

Seti përfshin 500 rruaza të forta, bizhuteri dhe yje në 18 ngjyra, komplet tabakash, spërkatës, fletë shabllone dhe udhëzime, perfekte për të filluar me Aquabeads.

Pas fletës së shabllonit, vendosni rruazat në tabaka për të krijuar dizajnin tuaj. Duke përdorur spërkatësin, spërkatni ujë mbi rruaza për t’i bërë ato të ngjiten në mënyrë magjike! Me tabakanë e përfshirë, mund t’i hiqni krijimet tuaja nga tabakaja në çast dhe të filloni të bëni krijimin e radhës menjëherë.

Aquabeads është kompleti origjinal i punimeve me rruaza të cilat ngjiten me ujë! Që nga viti 2004, fëmijët në mbarë botën kanë krijuar miliona modele me rruazat Aquabeads.

Karakteristikat e produktit:

Përfshin 1 x set fillestar Aquabeads
Përfshin 500 rruaza të forta, bizhuteri dhe yje në 18 ngjyra, komplet tabakash, spërkatës, fletë shabllon dhe udhëzime
Set perfekt për fillestarët për të filluar me Aquabeads
Përmasat e përafërta: 24 x 20 x 5 cm
E pershtatshme per moshat 4 vjec +

Specifications

Manufacturer

EPOCH MAKING TOYS

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

31998

Our Product Number

553058

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.