Early Learning Centre Alphabet Lotto

6.00 8.00

Mësoni shkronjat e alfabetit me këtë lojë argëtuese mësimore të Qendrës së Mësimit të Hershëm të Alfabetit Lotto.

Me katër mënyra argëtuese për të luajtur, inkurajoni të vegjlit tuaj që të zhvillojnë njohjen e shkronjave dhe ngjyrave ndërsa përputhen me figurat ose shkronjat në tabelë.

Loja me Alfabet Lotto ofron shumë argëtim për nxënësit e vegjël, duke i ndihmuar ata të përmirësojnë aftësitë e kujtesës, zgjidhjen e problemeve dhe duke inkurajuar ndërveprimin social.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 4x tabela bingo të dyanshme, 32x karta me numra, 32x karta e shkronja dhe 1x fletë udhëzimi
Katër mënyra të lojës
Ideale për 2-4 lojtarë
Inkurajon zhvillimin e aftësive sociale dhe zgjidhjen e problemeve
Dimensionet e paketimit: 20cm (H) x 20cm (W) x 5cm (D)
E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

200483

Our Product Number

551755

Age

3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.