Early Learning Centre Feed the Frogs!

7.50 10.00

Ushqeni të gjitha bretkosat e uritura dhe mësoni rreth formave dhe ngjyrave me Early Learning Centre Feed the Frogs!

Filloni duke vendosur tabelat e bretkosave me ngjyra të ndryshme dhe shpërndani të gjitha format. Luani me radhë për të rrotulluar akrepin. Nëse keni formën në të cilën bie akrepi, atëherë ushqeni atë bretkosë që përputhet. A mund të jeni i pari që hiqni të gjitha format tuaja? Pse të mos provoni një raund të ushqyerjes së shpejtë dhe të ushqeni sa më shumë nga format tuaja bretkosave të uritura.

Të mësuarit me Feed the Frogs është një mënyrë argëtuese për t’u mësuar fëmijëve njohjen e ngjyrave dhe formave dhe i ndihmon ata të përmirësojnë zgjidhjen e problemeve dhe të inkurajojnë ndërveprimin social.

Karakteristikat e produktit:

Lojë e mësimit të përputhjes së ngjyrës dhe formës
Seti përmban: 4x tabela bretkosash, 48x karta me forma, 1x akrep dhe 1x fletë udhëzimi
Mësoni format dhe ngjyrat
Vendosni format përmes gojës së bretkosës
Ndihmon në njohjen e ngjyrave dhe formave
Inkurajon zhvillimin e aftësive sociale dhe zgjidhjen e problemeve
Dimensionet e paketimit: 20cm (H) x 20cm (W) x 5cm (D)
E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

200490

Our Product Number

551752

Age

3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.