Early Learning Centre Eco-friendly Mummy & Baby Turtles

29.99

Ka stok

Dhurojini fëmijës lodrën e parë Early Learning Centre, super të butë dhe të mrekullueshëm, Mami dhe bebi breshkë.

Çifti i adhurueshëm i mamit dhe foshnjës breshkë janë lodrat e para perfekte për çdo të porsalindur, të paraqitura në paketim të bukur me një etiketë dhuratë. Kompleti përfshin një breshkë të madhe mami e cila është blu e hapur dhe me gëzof me kokë blu të errët, e shoqëruar me një breshkë më të vogël në një material të butë pelushi. Të dy kanë sy të qëndisur, rrokullisje të buta dhe një shumëllojshmëri teksturash të ndryshme për t’i eksploruar foshnjat ndërsa luajnë me miqtë e tyre të dashur të oqeanit. I bërë në mënyrë të qëndrueshme duke përdorur materiale të ricikluara dhe prekje prej pambuku natyral, ky grup lodrash është bërë nga 14 shishe të ricikluara. E përkryer për t’u përkëdhelur kur janë të vegjël ose për të ndërmarrë aventura ndërsa rriten, fëmijët do ta pëlqejnë setin e tyre të butë të oqeanit.

Ky set i adhurueshëm do të stimulojë shqisat e foshnjës dhe do të jetë një shtesë ngushëlluese për fëmijërinë e tyre të hershme.

Karakteristikat e produktit:

  • Set dhuratë e parë e foshnjës super e butë për përqafim dhe eksplorim ndijor
  • Seti përmban: 1x breshkë mami prej pelushi dhe 1x breshkë bebe prej pelushi
  • Projektuar për të stimuluar shqisat e foshnjës
  • Bërë në mënyrë të qëndrueshme duke përdorur materiale të ricikluara dhe prekje pambuku natyral
  • I përshtatshëm që nga lindja
  • Dimensionet e produktit: 13cm (H) x 27cm (W) x 30cm (D)
  • Dimensionet e paketimit: 25cm (H) x 29cm (W) x 17cm (D)
  • E përshtatshme për moshat 0+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo ELC

Manufacturer Number

200366

Our Product Number

551691

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child