WWE – Tin Of Books

12.99

Vetëm 1 stok

SKU: 553329 Kategori: ,

Adhuruesit e WWE do ti pëlqejnë këtë libra të mrekullueshëm!

E mbushur me fakte të mahnitshme dhe me të gjithë superyjet tuaj të preferuar të WWE, kjo kuti dhuratë përmban 4 libra të mbushur me fakte dhe aktivitete!

I mbushur me ngjitëse, kuize dhe enigma fjalësh, është dhurata perfekte për çdo adhurues të WWE!

Karakteristikat kryesore:

4 libra unikë në 1 kuti

Seti perfekt për mundësin tuaj të vogël

Përfshin një fletë ngjitëse për t’u përdorur brenda dhe jashtë

Specifications

Manufacturer

Centum Books

Manufacturer Number

TLE03495

Our Product Number

553329

Safety Information

Not suitable for children under 36 months