Early Learning Centre Wooden Unicorn and Fairy Peg Puzzle

12.00

Le të fillojmë me 7 pjesët e puzzle jashtë tabelës. Shikoni vrimat në tabelë dhe më pas formën e pjesëve. Cila pjesë ku shkon? Nëse shikoni nga afër, mund të shihni yjet e shndritshëm në të gjithë tabelën! Pasi t’i përputhni të gjitha pjesët dhe t’i vendosni ato në vendin e tyre, hiqni ato prap nga tabela për të luajtur me personazhet e ndryshëm.

Kjo puzzle e ndritshme dhe me shkëlqim ka 7 pjesë druri dhe përfshin një çantë pëlhure për ruajtje të pjesëve. Loja dhe bashkimi i pjesëve së bashku e ndihmon fëmijën tuaj me aftësitë e zgjidhjes së problemeve dhe ngritja e pjesëve ndihmon në zhvillimin e koordinimit të syrit me dorën.

Karakteristikat e produktit:

Puzzle me pjesë druri me tematikë njëbrirësh dhe zana për argëtim të renditjes dhe përputhjes
Seti përmban: 1x tabelë puzzle prej druri, 7x pjesë druri dhe 1x çantë pëlhure për ruajtje
Plotësoni puzzle për të zbuluar skenën e magjepsur të vendit të zanave
Dizajn i ndritshëm dhe shumëngjyrësh
Pjesët kanë madhësi të shkëlqyer për duar të vogla
Ndihmon në zhvillimin e aftësive të koordinimit dorë me sy dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve
Dimensionet e produktit: 21cm (H) x 30cm (W) x 0.7cm (D)

E përshtatshme për moshat 18+ muaj

Specifications

Manufacturer

ADDO ELC

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

200503

Our Product Number

551796

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.