Golden Coin Maker

24.99

Ka stok

SKU: 224675 Kategori:

Me Golden Coin Maker mund të shkrini, mbështillni dhe stamponi monedhat dhe medaljet tuaja me çokollatë!

E mrekullueshme si dhuratë, ju mund të vulosni monedhat tuaja me një nga 19 pullat e mesazheve dhe fotografive. Nëse dëshironi të provoni diçka ndryshe, mund të krijoni modelet tuaja argëtuese të monedhave!

E përshtatshme për moshat 6+ vjeç

Ky set përmbanë:
  • Prodhuesi magjik i monedhave
  • Njësia e shkrirjes së çokollatës ‘Safe Melt’
  • Çanta rrjetë dhe fletë mbështjellëse e artë
  • Baza dhe unaza për shkrirjen e monedhave me mjet shtrirjeje dhe shkrirjeje
  • 10 modele monedhash me dy anë
  • Broshura me udhëzime

Specifications

Manufacturer

John Adams

Manufacturer Number

3257

Our Product Number

224675

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11